Alla inlägg av admin

Jag är Certifierad healer och Life coach, nyfiken på vart det kan ta mig, vad mer är nu möjligt. Har upptäckt att livet inte alltid blir som man trott, det finns så mycket jag inte har upptäckt än. Jag väljer min väg och står för det.

Konstrundan 2021

Så då har årets konstrunda gått av stapeln.

Vi var 11 konstnärer/hantverkskonstnärer som ställde ut på Lövsta gård i Upplands-Bro kommun.

Intensiva 2 dagar med många besökare, tror vi hade rekord i år.

Jag vill passa på att tacka Konstformer som anordnar utställningen, för allt jobb som ni har lagt ner på att anordna detta, mina meduställare och alla besökare för en fantastisk helg.

Nu kan jag väl kalla mig konstnär då detta var min andra utställning 🙂

NU är det min tur

Det är dags att få första sprutan av Corona vaccinet, det känns skönt att få den men samtidigt funderar jag om det är säkert, men å andra sidan jag är ju inte den första som får vaccinet så då är det lungt.

Annars är man ju 0-blodgrupp, delvis häxa och 15% finne enl DNA-test, så egentligen borde man väl inte bli drabbad, eller 🙂

Vad är det som hindrar ?

Visst är det lustigt att man har så många små apor som sitter på axeln och tjattrar. Du duger inte, men inte kan du, vem tror du att du är! osv.

Ju äldre jag blir desto mer kan jag skita i vad andra tycker, tänk om man hade haft den insikten tidigare.

Jag är jag och jag gör som jag vill, ser ut som jag vill. Jag är ingen kopia av någon annan, vem vill vara det!, en i mängden som måste härma andra för att vara populär.

Jag är en unik varelse och går min egen väg och är nöjd med det!

Vårsalong i upplands-bro

Håll tummarna för mig nu, att jag får med en tavla på Vårsalongen.

Man kan sedan rösta på den konstnär man gillar mest och vinnaren får en utställning tillsammans med vinnande hantverkskonstnär.

Konstrundan har gått av stapeln!

Ja nu har man varit med på sin allra första utställning under Konstformers ”Konstrunda i Upplands-Bro”. Jag och 5 andra konstnärer ställde ut tillsammans på Lövsta Gård i Håbo-Tibble.

Det var väldigt pirrigt innan men det gick ju hur bra som helst. Det kom massor av besökare och tittade, granskade, bedömnde och berömde oss som ställde ut. Vi hade också en eminent Foodtruck på plats som försåg oss med supergoda mackor och annat fikabröd.

Till er alla som kom, vill jag säga ett stort TACK. Superkul att ni kom och jag fick mersmak, kommer nog vara med nästa år också.

Pirrigt pirrigt

Det börjar dra ihop sig och jag får prestationsångest, tänker vad sjutton har jag gjort, hur kunde jag! Varför fick jag för mig att anmäla mig till Upplands-Bro’s konstrunda 2020. Ja tankarna är många men jag försöker vända det till något possitivt. Nu jädrar Fru Olsson, har du verkligen gått utanför din confortzone.

Spännande tider

Nu väntar spännande tider, en kurs i transhealing om två veckor ska jag gå på. Är spänd av förväntan, kursledaren kommer från Arthur Findlay Spiritualist College som är en välrenomerad skola för andlighet. Kommer viss också att få träffa gamla bekanta vilket gör detta till en fantastisk helg. Onward and beyond. Ljus och kärlek till er alla.

Karma

Det är lustigt med Karma, det kommer till dig till slut.

Både den bra och den dåliga. Jag föredrar den bra och hoppas att jag har förtjänat den också.

Tacksam!

Livet består av små mirakel!

Nu har jag fått mitt fjärde barnbarn, denna gång en liten tjej, lilla Saga. En tjej som hade bråttomt  ut i livet, så vi får nog fullt sjå med att försöka hålla jämna steg med henne. Eller så är vi hela tiden 2 steg bakom.

Livet är härligt och jag är så tacksam för att jag får dela det med er.

Love life <3

Djurhealing

Jag blev kontaktad av Hanna som sökte någon som kunde göra djurhealing och som blev hänvisad till mig av min gode vän Lisa.

Jag har fått äran att skicka healing till en häst som kallas Tårtan, men hans riktiga namn är Nolinges Tortellini, stackars honom, han har förstoppning och är så pass dålig att han får stanna på på Ulltuna. Jag har gjort allt i min makt och det verkar har gått bra hittills. Tacksam för uppdraget och önskar Tårtan  och Hanna lycka till framöver.