Alla inlägg av admin

Jag är Certifierad healer och Life coach, nyfiken på vart det kan ta mig, vad mer är nu möjligt. Har upptäckt att livet inte alltid blir som man trott, det finns så mycket jag inte har upptäckt än. Jag väljer min väg och står för det.

Spännande tider

Nu väntar spännande tider, en kurs i transhealing om två veckor ska jag gå på. Är spänd av förväntan, kursledaren kommer från Arthur Findlay Spiritualist College som är en välrenomerad skola för andlighet. Kommer viss också att få träffa gamla bekanta vilket gör detta till en fantastisk helg. Onward and beyond. Ljus och kärlek till er alla.

Karma

Det är lustigt med Karma, det kommer till dig till slut.

Både den bra och den dåliga. Jag föredrar den bra och hoppas att jag har förtjänat den också.

Tacksam!

Livet består av små mirakel!

Nu har jag fått mitt fjärde barnbarn, denna gång en liten tjej, lilla Saga. En tjej som hade bråttomt  ut i livet, så vi får nog fullt sjå med att försöka hålla jämna steg med henne. Eller så är vi hela tiden 2 steg bakom.

Livet är härligt och jag är så tacksam för att jag får dela det med er.

Love life <3

Djurhealing

Jag blev kontaktad av Hanna som sökte någon som kunde göra djurhealing och som blev hänvisad till mig av min gode vän Lisa.

Jag har fått äran att skicka healing till en häst som kallas Tårtan, men hans riktiga namn är Nolinges Tortellini, stackars honom, han har förstoppning och är så pass dålig att han får stanna på på Ulltuna. Jag har gjort allt i min makt och det verkar har gått bra hittills. Tacksam för uppdraget och önskar Tårtan  och Hanna lycka till framöver.

Vi möts av en anledning

I bland är det konstigt att vi springer på varandra, vi som inte setts på flera år trots att vi bor i samma samhälle. Men i dag träffades vi och pratade länge, länge om hur du mår och varför? Jag sade till slut att det var meningen att vi skulle träffas idag. Jag förstår din situation och kan hjälpa dig. Tack Universum för ditt sätt att styra oss i rätt riktning.

Namaste!

Jag är fienden!

Det är intressant hur människor bär sig åt på arbetsplatser, jag är inne som extra på en ställe och där är en del rent ut sagt oförskämda och på gränsen till mobbing, tur jag är stark och har skinn på näsan.

Men en sak ska ni veta och det är att intresseklubben antecknar och när ni minst anar det så biter jag er i aschelet! Don’t mess men en skorpion, det säger jag bara:)

 

Spännande resa

I helgen reser jag till Karlstad för att gå fortsättningskurs i Reiki-healing för välkända Anna-Lena Vikström. Ser fram emot en spännande kurshelg med allt vad det kan föra med sig. Och också att få träffa syster yster som får den stora äran att härbärgera mig 🙂

En ny start…

Nu har jag äntligen tagit modet till mig och har valt att säga upp mig från mitt ordinarie arbete där jag har varit anställd de senaste 20 åren!

Jag välkomnar allt vad som kommer till mig i framtiden och känner stor tacksamhet  för det som skall komma <3