Art by Klinne

Jag hade ingen aning om att jag skulle börja måla förän jag en dag under 2018 bara satte mig ner och började måla med vattenfärg och penna då jag behövde avkoppling från en dysfunktionell arbetsplats med mobbing och galenskaper, för mig blev det ett sätt att koppla av.

Jag har ingen konstnärlig utbildning men tar små kurser av några konstnärer jag följer. Jag vill visa att alla kan måla oavsett vad man har för bakgrund, det behöver inte ens bli bra bara man försöker.

Jag följer inga regler för vad som är rätt och riktigt när jag skapar, det blir det blir när man målar intuitivt, ibland kan jag se något direkt och förstärker det jag ser eller så måste jag vänta och låta tavlan tala om vad den vill bli. Jag har också upptäckt akrylfärgens underbara värld, det är så kul och det bästa av allt är att om det ”sket” sig så kan man måla över med vitt och börja om igen, bara för att det blev i mitt tycke ”fult” så har man en ju ny chans att börja om.

Färgerna är viktiga så numer använder jag konstnärsfärger för att det ska bevaras en lång tid.

KONSTRUNDAN I UPPLANDSBRO Den 5-6 september 2020 var jag med på min första konstrunda och konstutställning i Upplands-Bro och kommer att vara med 2021 i september igen. Hoppas vi ses då på Lövsta Gård i Håbo-Tibble.

Se gärna mina tavlor här nedan eller på KONSTPORTALEN konst.se/artbyklinne eller Instagram under namnet artbyklinne

En av mina populära krumelurer Akvarell och tusch

Nedan ett axplock av mina tavlor som är till salu. En blandning av akvarell och akryltavlor.

Healing & Art