Healing djur & människa by …klinne…

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation, både på jobbet och på fritiden, med spänningar och värk i rygg och axlar, musarm eller en känsla av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta också fysiskt i kroppen på olika sätt.

Reiki är friskvård!

Klassas idag som rehabiliterande friskvård/stresshantering av Skatteverket och likställs med massage.

Healing på djur

Djur är mycket mottagliga för healing och dess energier. Jag gör gärna healing på ditt djur om det behöver det. Även på distans.

Healing på människa

Även vi människor är mycket mottagliga för healing, som är energipåfyllnad, hjälp till självläkning eller vad man vill säga. Healing hittar alltid rätt men kanske inte på det sätt som vi tror och önskar, men du får det som du behöver, det behöver man aldrig tvivla på. Jag har personligen fått mycket hjälp av healingen, bland annat med min sneda höft som plågat mig så mycket.

Under healingen jobbar jag  för att hämta upp energi och lösa djupgående obalanser eller att släppa på olika fysiska eller mentala obalanser i kroppen.

Har du en längre tids belastning av oro, stress, traumatiska upplevelser som satt djupa spår i din kropp och själ kan du behöva fler sessioner.

En session varar i ca 45-80 min inkl efterföljande samtal.

Pris per session  800 kr

Paketpris 3 sessioner 2100 kr

Distanshealing Reiki 20 min 300 kr

Välkommen till mig för att prova på en underbart välgörande healing. En session kan bli vad som helst.

Det kan bli en omvälvande upplevelse det kan till och med bli en livsavgörande förändring.

Medlem i Reikiförbundet

logo-reikiforbundet

Healing & Art